alla har en story

Min är att jag blev hittad på en trappa till ett barnhem som nyfödd.

Där fick jag vara tills jag blev räddad ännu en gång av två svenska unga kvinnor på genom resa, just genom "min" lilla by...

När jag har berättat denna historia i sin helhet på mina föreläsningar utifrån ämnet tacksamhet, så gråter alltid folk...

Endel lägger huvudet på sned och får en sådan där "tycka-synd-om-mig-blick" och ler och säger men så fantastiskt och så sorgligt.

Jag har aldrig tyckt att det varit sorgligt. Bara fantastiskt.

Inte heller är det synd om mig!

Jag gråter inte, för jag är tacksam.Tacksam för att någon lade min nyfödda, sjuka lilla kropp vid ett barnsjukhus, och inte i en soptunna.

Tacksam för att jag fick en säng, tak över huvudet och mat i magen.

Tacksam och förundrad att just jag blev "utvald" av alla barn som det faktiskt är synd om i sådana länder som Bolivia, där tusentals barn föds in i fattigdom och föräldralöshet.

Jag är tacksam för att jag fick följa med den där dagen i en bil med två blonda flickor till en bättre tillvaro.

Jag fick äntligen kramar och pussar och någon som lärde mig att det fanns mer än den låda jag bott i mitt första levnadsår.

Jag fick en chans att komma till Sverige, som är ett av världens rikaste och bästa länder att få växa upp i. Jag fick en mamma och en pappa som älskade mig förutsättningslöst och som alltid gjorde sitt bästa för att ge mig den kärlek jag behövde.

På landet på den jämtländska landsbygden växte jag upp, på min mammas föräldragård, med skogen som lekplats, fick jag växa upp med katter, kaniner och egen häst.

Jag var trygg och jag är fortfarande tacksam, att det blev just jag av alla stackars föräldralösa barn som fick ett bättre liv, än det jag föddes till.


Adoptionen är inte anledningen till att jag senare blev utmattad. Det var helt andra orsaker, som skulle kunna hända vem som helst, oavsett vart man kommer ifrån.


Att vara adopterad för mig är en högvinst i livets lotteri och jag är övertygad om att Gud hade sin stora hand med i spelet.

Så min historia är tacksamhet, till att vara här och nu och faktiskt ha allt jag behöver.  • Instagram - Vit Circle

Chilleria By Maria är Maria By

Utbildad Kbt Coach Avslappning & Stresspedagog. 

© 2020 Chilleria By Maria all rights reserved